Hedelmäinen, hieman kehittynyt maku tynnyriluonteisella, aavistus karhunvatukkaa, laakerinlehtiä, kypsiä mansikoita, kanelia ja suklaata. Tarjoillaan 16-18°C:ssa lampaan- tai naudanliharuokien kanssa, mieluiten grillattua.
Swartland sijaitsee Kapkaupungin pohjoispuolella rannikkoalueella.
Allesverloren perustettiin vuonna 1704 ja aloitti viinin valmistuksen vuonna 1806. Nimi allesverloren juontaa juurensa ensimmäisten omistajien ajalta. Siihen aikaan ihmiset kulkivat säännöllisesti pitkän matkan Stellenboschiin vieraillakseen kirkossa ja ostamassa tarvikkeita. Kerran, kun he palasivat muutaman päivän kuluttua, koko omaisuus oli palanut. Epätoivoissaan omistaja huudahti “allesverloren”, kaikki on menetetty. Viinintekijä on Danie Malan.
Viidestä seitsemään päivää käymistä ja kuoren maserointia 25 asteessa avoimissa säiliöissä. Viiniä on kypsytetty puolitoista vuotta ranskalaisissa ja amerikkalaisissa tammitynnyreissä Syrah/shiraz-rypälelajikkeen alkuperästä on erilaisia mielipiteitä. Suositut teoriat ovat osoittaneet Shirazin kaupungin nykyisessä Iranissa sen kotipaikaksi tai sen matkan Lähi-idästä Sisilian Syrakusan kaupungin kautta Ranskaan. DNA-tutkimuksen mukaan rypälelajikkeen alkuperä on kuitenkin Rhônen laakso.