Allesverloren Shiraz


15.98 €


Tilaa Alkosta

Mehevä ja hilloinen punaviini Etelä-Afrikasta. Täyteläinen, keskitanniininen, karhunvatukkainen, luumuinen ja mausteinen.

Rypälelajikkeet: Shiraz
Käymisen jälkeen viiniä pidettiin neljä kuukautta sakkojen päällä, niin että se sai runsaan värin ja intensiivisemmän maun. Tämän jälkeen viini siirrettiin kypsymään tammitynnyreihin.
Tämä runsas punaviini tulee Allesverlorenin tilalta Swartlandin viinilaueelta, joka sijaitsee noin 50 km Kapkaupungista pohjoiseen.

Allesverlorenin viinitalo sijaitsee Kasteelbergissa, Swartlandissa. Se on alueen vanhin viinitila. Allesverloren on tunnettu punaviineistään sekä Fine Old Vintage -viinistä, joka on väkevöity jälkiruokaviini.
Allesverlorenin maatilan historia ulottuu vuoteen 1704. Mutta vasta sata vuotta myöhemmin tila alkoi tuottamaan myös viiniä.
Vuonna 1872 Allesverloren osti Daniel Francois Malan. Tilan omistaa edelleen Malanin perhe, nyt jo viidennessä sukupolvessa,  nykyään tilaa hoitaa Danie Malan.
Danieta ja hänen isäänsä Fanieta, voidaan pitää alueen nykymuotoisen viininviljelyn pioneereina, sillä he ymmärsivät Swartandin potentiaalin tuottaa erinomaisia viinejä.

Täyteläisyys
Tanniinisuus
Hapokkuus

Sopii makkaralle

Lammas

Liha


Pakkaus:

Pullo

Tilavuus:

750 ml

Maa:

south_africa

Alue:

Swartland

Tuottaja:

Allesverloren Estate

Alkoholi (alkoholiprosentti):

14 %

Vuosikerta:

2018

Tuotenumero:

900521

    Tämä sivusto sisältää tietoa alkoholijuomista, joten se on tarkoitettu vain täysi-ikäisille.

    Olen alle 18-vuotias