Mausteinen maku tynnyrillä, aavistus karhunvatukkaa, luumua, tummaa kirsikkaa, suklaata, maustepippuria ja kahvia. Tarjoillaan 16-18°C lampaan- tai naudanliharuokien kanssa.
Swartland sijaitsee Kapkaupungin pohjoispuolella rannikkoalueella.
Allesverloren perustettiin vuonna 1704 ja aloitti viinin valmistuksen vuonna 1806. Nimi allesverloren juontaa juurensa ensimmäisten omistajien ajalta. Siihen aikaan ihmiset kulkivat säännöllisesti pitkän matkan Stellenboschiin vieraillakseen kirkossa ja ostamassa tarvikkeita. Kerran, kun he palasivat muutaman päivän kuluttua, koko omaisuus oli palanut. Epätoivoissaan omistaja huudahti “allesverloren”, kaikki on menetetty. Viinintekijä on Danie Malan.
Noin viikon käyminen ja kuoren maserointi noin 25°C:ssa avoimissa sementtialtaissa.
Puolet viinistä on kypsytetty kahdeksan kuukautta ranskalaisissa tammitynnyreissä. Loput on varastoitu ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin tankkeihin, joissa on ranskalaiset tammitynnyrit.
Tinta barocca -rypälelajike tulee alun perin Portugalista, jossa sitä viljellään muun muassa portviiniä varten.