Allesverloren Tinta Barocca


15.88 €


Tilaa Alkosta

Mehevä ja hilloinen punaviini Swartlandin viinialueelta Etelä-Afrikasta. Maultaan tämä tyylikäs viini on keskitäyteläinen, keskitanniininen, kirsikkainen, vadelmainen ja mausteinen.

Rypälelajikeet: Tinta Barroca

Allesverlorenin Tinta Barocca on kypsynyt 8 kuukautta eri-ikäisissä tammitynnyreissä.
Tinta Barocca -lajike kuuluu Portugalin alkuperäislajikkeeisiin, missä sitä edelleenkin viljellään. Portugalista se on levinnyt muuallekin viininviljelyalueille, kuten mm. Etelä-Afikan Swartlandiin.
Allesverlorenin tilalla Tinta Baroccaa kasvatettiin alkujaan heidän portviinityyppistä jälkiruokaviiniä, Fine Old Vintagea varten, mutta nykyään siitä tehdään myös punaviiniä, ns. lajikeviiniä.

Allesverlorenin viinitalo sijaitsee Kasteelbergissa, Swartlandissa. Se on alueen vanhin viinitila. Allesverloren on tunnettu punaviineistään sekä Fine Old Vintage -viinistä, joka on väkevöity jälkiruokaviini.
Allesverlorenin maatilan historia ulottuu vuoteen 1704. Mutta vasta sata vuotta myöhemmin tila alkoi tuottamaan myös viiniä.
Vuonna 1872 Allesverloren osti Daniel Francois Malan. Tilan omistaa edelleen Malanin perhe, nyt jo viidennessä sukupolvessa, nykyistä tilaa hoitaa Danie Malan.
Danieta ja hänen isäänsä Fanieta, voidaan pitää alueen nykymuotoisen viininviljelyn pioneereina, sillä he ymmärsivät Swartandin potentiaalin tuottaa erinomaisia viinejä.

Täyteläisyys
Tanniinisuus
Hapokkuus

Sopii makkaralle

Liha

Lammas


Pakkaus:

Pullo

Tilavuus:

750 ml

Maa:

south_africa

Alue:

Swartland

Tuottaja:

Allesverloren Estate

Alkoholi (alkoholiprosentti):

14 %

Vuosikerta:

2017

Tuotenumero:

957918

    Tämä sivusto sisältää tietoa alkoholijuomista, joten se on tarkoitettu vain täysi-ikäisille.

    Olen alle 18-vuotias