Hedelmäinen ja yrttimaku, jossa tammitynnyrin sävyjä, korkeat tanniinit ja aavistus tummia kirsikoita, karpaloita, luumuja. Tarjoillaan 16-18°C lampaan- tai naudanliharuokien kanssa.
Swartland sijaitsee Kapkaupungin pohjoispuolella rannikkoalueella.
Allesverloren perustettiin vuonna 1704 ja aloitti viinin valmistuksen vuonna 1806. Nimi allesverloren juontaa juurensa ensimmäisten omistajien ajalta. Siihen aikaan ihmiset kulkivat säännöllisesti pitkän matkan Stellenboschiin vieraillakseen kirkossa ja ostamassa tarvikkeita. Kerran, kun he palasivat muutaman päivän kuluttua, koko omaisuus oli palanut. Epätoivoissaan omistaja huudahti “allesverloren”, kaikki on menetetty. Viinintekijä on Danie Malan.
Rypälesekoitus Souzãosta, Tinta Barrocasta ja Tourica Nacionalista.
Viini on kypsytetty tammitynnyreissä.