382568189305886

Bodegas Áster Crianza 2019


32.48 €


Tilaa Alkosta

Intensiivinen karmiininpunainen väri tummanpunaisella reunuksella ja kirkkaalla kaavulla. Metsäpohja ja mustan hedelmän tuoksut erottuvat nenästä: mustaherukka-, karhunvatukka- ja mustikkahillo mokka-käärittynä, makeiset ja mausteet, kuten mustapippuri, lakritsi ja neilikka taustalla. Tasapainoinen, eloisa ja raikas suutuntuma, jossa on näiden Ribera del Duero -viinien tyypilliset hienot, hellävaraiset tanniinit. Jälkimaku on raikas ja jäntevä, kauniisti pyöreä ja erittäin miellyttävä jälkimaku. Tyylikäs viini, jossa on erinomainen tasapaino ja erinomainen ikääntymispotentiaali.

Áster Crianza on punaviini Ribera del Dueron alueelta, jota tuottaa Grupo La Rioja Altaan kuuluva Ásterin viinitila. Áster Crianza valmistetaan vain Tinta del País (Tempranillo) -rypälelajikkeesta. Áster Crianza tulee viinirypäleistä, jotka on otettu viinitilan ympärillä ja 780 metriä merenpinnan yläpuolella sijaitsevilta tonteista Fuentecojo ja El Caño. Sadonkorjuu tehdään sitten manuaalisesti 20 kg:n laatikoilla. Rypäleet valitaan viinitarhalla ja sen jälkeen myös viinitilalla. Kun rypäleet on varsittu ja puristettu, ne käyvät ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä 14 päivän ajan. Sen jälkeen kolme neljäsosaa viinistä käy läpi malolaktisen käymisen ranskalaisissa tammitynnyreissä useiden vuosien ajan, jolloin “pattonaatiot” suoritetaan päivittäin kahden kuukauden ajan.

Áster Crianzaa kypsytetään sitten 22 kuukautta uusissa ranskalaisissa tammitynnyreissä (70 %) ja loput (30 %) ranskalaisissa tammitynnyreissä kahden viinin kanssa. Áster-viinitila sijaitsee Ribera del Dueron sydämessä. Tilat ovat moderneja ja avantgardistisia ja yllättävät vierailijat usein erittäin miellyttävästi.

Täyteläisyys
Tanniinisuus
Hapokkuus

Sopii makkaralle

Juustot

Liha

Porsas

Aperitiivi


Pakkaus

Pullo

Maa

Espanja

Alue

Kastilia-León

Tuottaja

Bodegas Áster

Alkoholi (alkoholiprosentti)

14.5 %

Tuotenumero

421827

    Tämä sivusto sisältää tietoa alkoholijuomista, joten se on tarkoitettu vain täysi-ikäisille.

    Olen alle 18-vuotias