382568189305886

RUOKAVAIKUTTAJA JA -TEKIJÄ @foodbyannak

Suuri rakkaus Italiaa kohtaan saa Annan pitämään ruoanlaittoa parantavan voimana

@foodbyannak, Anna Suko Karlssonin intohimo italialaista ruokaa kohtaan alkoi jo varhain. Nykyään hän innostaa meitä Wine Roomin sivuilla mielenkiintoisilla ruokavinkeillä ja inspiroivilla kuvillaan.
Kaikki alkoi kotoa Annan seuratessa omaa taitavaa äitiään hänen tehdessä ruokaa tuoreista raaka-aineista. Muistot keittiön äänistä, herkullisten aromien leijaillessa ilmassa, varsinkin äidin oman jauhelihapitsan tuoksu, saivat innostuksen heräämään. Ruoanlaitto olikin iso osa perheen arkea ja myös Anna kiinnostus ruoanlaittoa kohtaan alkoi jo varhain. Nopeasti kiinnostus kasvoi ja Anna alkoi itse opettelemaan ruoanlaiton taidetta. Intohimo ja kiinnostus Välimeren keittiöihin kasvoi ja keittiössä vietetystä ajasta tuli nautinto ja parantava voima.
”Rakastuin nopeasti italialaiseen keittiöön ja tajusin melko nopeasti, että Italia on muutakin kuin pastaa ja pizzaa. Italialainen ruoka on monipuolista ja sopii viinille. Italialaisesta ruoasta ja viinistä tulikin minulle elämäntapa. Rakastetun ruokakulttuurin lisäksi on Italia viinituottajamaana yksi maailman vanhimpia. Ruokaa kannattaa nauttia ystävien ja perheen kanssa, lasillinen italialaista punaviiniä sopii silloin myös arkiruoan kanssa. Hyvässä seurassa italialainen viini ruoan kera on elämys tässä ja nyt.
Lapsuudessani me söimme pitkään, pöydässä oli paljon erilaisia, pieniä ruoka-annoksia ja tuoretta leipää. Ruokapöydän ääressä oli aikaa nauttia ja se oli kokoontumispaikka, jossa keskusteltiin päivän tapahtumista.
Tämä tapa elää edelleen perheessäni ja kaikki osallistuvat ruoanlaittoon. Yritämme aina löytää maukkaimmat maut italialaisesta keittiöstä omaan ruokapöytäämme. Se on minulle tärkeää ja toivon, että tämä perinne jatkuu myös lasteni elämässä.”
–  Anna Suko Karlsson

    Tämä sivusto sisältää tietoa alkoholijuomista, joten se on tarkoitettu vain täysi-ikäisille.

    Olen alle 18-vuotias