382568189305886

Palacio del Conde on nyt Castillo de Anna Appasanto. Castillo de Anna Appasanto on valmistettu Espanjan huippulaadukkaasta tempranillorypäleestä. Tämä maukas ja täyteläinen punaviini on saanut arominsa tynnyristä, tummista kirsikoista, tuoreista yrteistä ja lakritsista.


Hanapakkaus

Hanapakkaukset ovat kasvava trendi maailmalla, sillä pakkaus on käytännöllinen, sillä on pitkä säilyvyys ja se on ympäristöystävällinen/kestävä valinta. Hanapakkaus sisältää neljä pullollista viiniä, mikä sopii mainiosti isoihin juhliin, niiden hiilidioksidipäästöt ovat myös muovi- ja lasipulloja pienemmät ja niiden ilmastovaikutus on pienempi. Jos luonasi vierailee paljon ihmisiä, se on sekä käytännöllinen että ilmastoälykäs valinta.

Tempranillo
Espanjan ylpeys
Tempranillo on espanjalainen sininen laaturypäle. Sen juuret ulottuvat kauas historiaan ja sen uskotaan olleen olemassa Espanjassa yli 3000 vuotta. Sitä kasvatetaan pääasiassa Espanjan pohjois- ja keskiosassa, mutta nykyään sitä tavataan kaikkialla maailmassa. Se sopii parhaiten aperitiivien, kuten espanjalaisten tapasten tai espanjalaisten kovien juustojen kanssa, sekä myös grillattujen liharuokien kanssa.

    Tämä sivusto sisältää tietoa alkoholijuomista, joten se on tarkoitettu vain täysi-ikäisille.

    Olen alle 18-vuotias