382568189305886

Charles Mignon Premium Reserve Champagne Brut_750ml


34.99 €


Tilaa Alkosta

Tuoksu on runsas ja siinä on keltaisten hedelmien, valkoisen persikan, aprikoosin ja ripauksen briossin aromeja. Maku on kermainen, pyöreä ja kivellisten hedelmien sävyttämä. Jälkimaku on runsas ja siinä on monimutkaisia aromeja, jotka ovat tuottajien Soleran tunnusmerkki. Samppanja Charles Mignon Premium Réserve Brut on täydellinen aperitiiviviini, mutta se sopii myös hyvin salaattiannosten, ostereiden ja kevyempien kalaruokien kanssa.

Premium Réserve Brut on sekoitus Pinot Meunieria, Chardonnayta ja Pinot Noiria, joka sisältää 15 % reserve-viiniä, joka on aloitettu solerassa vuonna 2016. Perustuu terroireihin Vallée de la Marne “Chavot”, Monthelon, Moussy, Vinay, Epernay, Fleury-la-Rivière, Venteuil, Port-à-Binson, Jonquery, Barbonne, Bergère-lès-Vertus “Levrigny” ja Sézannais “Vitry”

Viininvalmistus tapahtuu lämpötilasäädellyissä terästankeissa. Hidas alkoholikäyminen matalassa lämpötilassa. Täydellinen malolaktinen käyminen. Brut-annostus 9 g/l. Kypsytetty lämpötilasäädellyssä 12 Celsius-asteessa 24 kuukauden ajan.
Champagne Charles Mignon samppanjatalo on perheyritys, jonka on perustanut vuonna 2003 Bruno and Laurence Mignon. Heidän aikuiset lapset, Manon ja Guillaume, ovat mukana perheyrityksen toiminnassa. Mignonin perheen juuret ovat syvällä alueen maaperässä, sillä suku on viljellyt rypäleitä alueella kauan Mesnil-le-Huttierin alueella, Fetignyn kylässä lähellä Epernayn kaupunkia. Epernayta pidetään samppanjan alueen pääkaupunkina.

Täyteläisyys
Tanniinisuus
Hapokkuus

Sopii makkaralle

Äyriäiset

Aperitiivi


Pakkaus

Pullo

Tilavuus

0,75 l

Maa

Ranska

Alue

AC Champagne

Tuottaja

Charles Mignon

Alkoholi (alkoholiprosentti)

12 %

Valikoima

tilausvalikoima

    Tämä sivusto sisältää tietoa alkoholijuomista, joten se on tarkoitettu vain täysi-ikäisille.

    Olen alle 18-vuotias