Viini on valmistettu perinteisellä georgialaisella menetelmällä, jossa käytetään kuorikontaktikäymistä ja -kypsytystä, mikä antaa viinille sen meripihkanvärisen sävyn. Alkoholikäyminen kesti 7 päivää ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa tankeissa. Toissijainen käyminen jatkui 15 päivän ajan. Käymisen jälkeen viiniä on kypsytetty 6 kuukauden ajan terästankissa kuorikontaktin kanssa. Tämän jälkeen viiniä on kypsytetty edelleen vuoden ajan ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä.
Viini sopii erityisen hyvin kalaruokien, juustojen sekä grillatun porsaan ja kanan kanssa.
Rypälelajikkeet: 40 % Mtsvane, 40 % Rkatsiteli, 10 % Khikhvi ja 10 % Kisi
Georgia sijaitsee Koillis-Turkin pohjoispuolella, Mustanmeren itäpuolella. Tämän viinin rypäleet tulevat viiniviljelmiltä Kakhetin viinialueelta, joka sijaitsee maan kaakkoisosassa. Kakheti vastaa noin 70 prosenttia Georgian koko viinintuotannosta, mikä tekee siitä määrällisesti maan tärkeimmän viinialueen. Tämän viinin rypäleet ovat peräisin tuottajan omilta viinitarhoilta.
Kindzmarauli Maranin historia alkoi 2000-luvun alussa. Viinitalo sijaitsee Kindzmaraulissa, Kakhetin alueella, ja sen omistaa viinintekijä Mikheil Khmelidze. Kaikki rypäleet tulevat heidän omilta viinitarhoiltaan, ja tuotanto kattaa valko-, puna- ja roseeviinit sekä kuorikontaktilla valmistetut oranssit viinit, jotka kypsytetään amforoissa.