382568189305886

Rose Feravino 2022


12.48 €


Tilaa Alkosta

Viinillä on kevyt ja raikas luonne sekä hienovaraisia aromikuvia punaisesta kirsikasta ja villistä mansikasta. Se on Blaufränkisch- ja Zweigelt-rypälelajikkeiden sekoitus. Sopii täydellisesti kevyempien ruokien, kuten grillattujen katkarapujen, raikkaiden salaattien tai kevyiden pastaruokien kanssa.

Slavonia on lumoava viinialue, joka sijaitsee Kroatiassa itäisellä alueella. Tunnettu rikkaasta historiastaan ja monipuolisista viininviljelyperinteistään, se tarjoaa ainutlaatuisen viinikokemuksen. Alueen mannerilmasto, jossa on kuumat kesät ja kylmät talvet, yhdistettynä hedelmällisiin maaperiin, luo ihanteellisen ympäristön rypäleiden viljelylle.

Slavoniassa viljellään monenlaisia rypälelajikkeita, mukaan lukien paikallisia kotoperäisiä lajikkeita kuten Graševina ja Frankovka, sekä kansainvälisiä lajikkeita kuten Chardonnay, Sauvignon Blanc ja Merlot. Näistä rypäleistä syntyy viinejä, joilla on erityinen luonne ja erilaisia makuja, raikkaista ja virkistävistä valkoviineistä täyteläisiin punaviineihin.

Slavoniassa viinintekijät sitoutuvat syvästi säilyttämään viininvalmistusperinteensä ja käyttävät perinteisiä tekniikoita yhdessä modernien innovaatioiden kanssa. Monet viinitilat ovat perheomisteisia ja siirtyneet sukupolvelta toiselle, mikä varmistaa vahvan yhteyden maahan ja intohimon luoda poikkeuksellisia viinejä.

Slavoniaan matkaavat voivat tutustua viehättäviin viinitarhoihin, vierailla historiallisilla viinitiloilla ja nauttia viininmaistajaisista, jotka esittelevät alueen ainutlaatuista terroiria. Paikallinen keittiö, joka on vaikuttunut sekä kroatialaisesta että naapurimaan unkarilaisesta perinteestä, täydentää täydellisesti viinit luoden harmonisen gastronomisen elämyksen.

Olipa kyseessä viinien harrastaja tai utelias matkailija, Slavonia tarjoaa viehättävän yhdistelmän historiaa, kulttuuria ja upeita viinejä, mikä tekee siitä välttämättömän vierailukohteen aitoa elämystä etsiville viininystäville.

Täyteläisyys
Tanniinisuus
Hapokkuus

Sopii makkaralle

Aperitiivi

Kala

Äyriäiset


Pakkaus

Pullo

Tilavuus

0,75 l

Maa

Kroatia

Alue

Slavonia

Tuottaja

Feravino

Alkoholi (alkoholiprosentti)

12.5 %

Valikoima

vakiovalikoima

Tuotenumero

427437

    Tämä sivusto sisältää tietoa alkoholijuomista, joten se on tarkoitettu vain täysi-ikäisille.

    Olen alle 18-vuotias