382568189305886

Gratinoitua vuohenjuustoa uunissa paahdettujen tomaattien kera

annosta minuuttia Valkoviini

Gratinoitua vuohenjuustoa uunissa paahdettujen tomaattien kera Helppo tehdä, vaikea epäonnistua ja taatusti superhyvää!

Ainesosat:

Pehmeää vuohenjuustoa 200 g

Oliiviöljyä

Persiljaa, basilikaa, timjamia, oreganoa; tuoreyrttejä mitä kotoa löytyy

1 punainen chili

250 g kirsikkatomaatteja

Suolaa

Tuore jauhettua mustapippuria

Paahdettuja pinjansiemeniä

Hunajaa

Reseptit: Anna Suko Karlsson | Foto: Anna Suko Karlsson

Valmistaminen:

Lämmitä uuni 200-asteiseksi.

Leikkaa vuohenjuusto kahteen osaan.

Kaada uunivuokaan hieman oliiviöljyä, lisää ripaus suolaa ja rouhi mustapippuria joukkoon. Lisää vuokaan hienonnetut chili ja yrtit. Laita vuohenjuusto palat myös vuokaan ja asettele tomaatit vuohenjuuston ympärille. Kaada vielä hieman oliiviöljyä ja rouhittua mustapippuria juuston päälle.

Paahda juustoa uunin yläosassa noin 15 min, kunnes se saa kauniin värin.

Paahda pinjansiemeniä pannulla juuston ollessa uunissa.

Ota juusto uunista ja lisää päälle pinjansiemeniä sekä juoksevaa hunajaa.

Tarjoile hapanjuurileivän kanssa ja nauti.

 

Dela recept:

    Tämä sivusto sisältää tietoa alkoholijuomista, joten se on tarkoitettu vain täysi-ikäisille.

    Olen alle 18-vuotias