- Reseptit
- Risotto med havskräfta
Rosa wraps med getost och rödbetor
4 annosta
60 minuuttia
Valkoviini
Mumsiga vegowraps med knaprigt och krämigt innehåll.
- 8 st tortillabröd
- 1 påse bladspenat
Svart quinoa med valnötter
Reseptit: Tasteline.se
|
Foto: Tasteline.se
- 1. Rödbetsröra: Skrubba rödbetorna och koka i lättsaltat vatten tills de blir mjuka. Häll av vattnet och låt svalna.
- 2. Skala rödbetorna och lägg i en mixer och mixa snabbt bara några sekunder. Tillsätt getost, pressad vitlök och salt och peppar. Mixa tillsammans i en en halv till en minut till en jämn smet.
- 3. Hacka valnötter och rosta dem lätt i en stekpanna. Skär aprikoserna i små bitar. Låt quinoan svalna och blanda med valnötter, hackad basilika och aprikos.
- 4. Lägg ut bröden och klicka på rödbetsröra i mitten på alla bröd. Sprid ut lite men inte ända ut i kanterna. Placera ut spenatbladen på röran.
- 5. Klicka ut quinoan med valnötter och aprikos och sprid ut. Vik upp den nedersta sidan framför dig och vik sedan in båda sidorna mot mitten.