382568189305886

Tryffelkulor

annosta minuuttia Punaviini

  • dl grädde
  • msk honung
  • 100 g choklad, ljus choklad, hackad
  • 100 g choklad, mörk choklad, hackad
  • 30 g smör, osaltat
  • kakao
  • 100 g choklad, mörk choklad, till doppningen
Reseptit: Tasteline.se | Foto: Unsplash
1. Koka upp grädde och honung.
2. Slå över chokladen och mixa slätt, gärna med en stavmixer. Tillsätt smöret och blanda in det med mixern. Täck med plast och låt gärna stå över natten.
3. Kan också kylas i kylen. Tag tryffel med en tsk, ca 8–10 g, och forma till kulor.
4. Doppa kulorna i den smälta chokladen och rulla dem sedan i kakaopulver. Tänk på att sikta bort överflödigt kakaopulver.
Dela recept:

    Tämä sivusto sisältää tietoa alkoholijuomista, joten se on tarkoitettu vain täysi-ikäisille.

    Olen alle 18-vuotias