Hieman kehittynyt, erittäin raikas maku, jossa aavistus punaisia omenoita, saksanpähkinöitä, päärynöitä, paahtoleipää ja greippiä. Tarjoillaan 8-10°C aperitiivina tai kala- tai äyriäisruokien kanssa.
Samppanja sijaitsee Pohjois-Ranskassa, noin 25 kilometriä Pariisista itään. Alue on jaettu Montagne de Reimsin, Vallée de la Marnen, Côte des Blancsin, Côte de Sézannen ja Côte des Barin alueisiin.
André Legrand Brutin on tuottanut Winepartners Nordic.
Chardonnayn ja Pinot Noirin rypälesekoitus. Tämä viini on valmistettu perinteisellä menetelmällä, mikä tarkoittaa, että viini on saanut kuplinsa pullossa toisen käymisen kautta. Usein pullossa se sitten myydään. Sen jälkeen kun on valmistettu tislattu pohjaviini, se pullotetaan. Viinin saattamiseksi kuohuviiniä lisätään sokeria ja hiivaa, niin sanottua liqueur de tiragea. Pulloa säilytetään sitten viileissä kellareissa, joissa hiiva syö hitaasti sokeria ja muodostuu hiilihappoa. Kuukausien ja joskus useiden vuosien varastoinnin jälkeen pullot asetetaan vinoon asentoon pullon kaula alaspäin. Kaltevuus nostetaan vähitellen 90 asteeseen ja pullon kaulaan kerääntynyt hiivasakka jäädytetään. Korkki löysätään ja jäätynyt hiivasakka poistetaan. Pullo täytetään uudella viinillä ja pienellä määrällä sokeria, ns. annos, ja suljetaan uudelleen.