382568189305886

André Legrand Champagne Brut


33.98 €


Tilaa Alkosta

Hieman kehittynyt, erittäin raikas maku, jossa aavistus punaisia ​​omenoita, saksanpähkinöitä, päärynöitä, paahtoleipää ja greippiä. Tarjoillaan 8-10°C aperitiivina tai kala- tai äyriäisruokien kanssa.

Samppanja sijaitsee Pohjois-Ranskassa, noin 25 kilometriä Pariisista itään. Alue on jaettu Montagne de Reimsin, Vallée de la Marnen, Côte des Blancsin, Côte de Sézannen ja Côte des Barin alueisiin.

André Legrand Brutin on tuottanut Winepartners Nordic.

Chardonnayn ja Pinot Noirin rypälesekoitus. Tämä viini on valmistettu perinteisellä menetelmällä, mikä tarkoittaa, että viini on saanut kuplinsa pullossa toisen käymisen kautta. Usein pullossa se sitten myydään. Sen jälkeen kun on valmistettu tislattu pohjaviini, se pullotetaan. Viinin saattamiseksi kuohuviiniä lisätään sokeria ja hiivaa, niin sanottua liqueur de tiragea. Pulloa säilytetään sitten viileissä kellareissa, joissa hiiva syö hitaasti sokeria ja muodostuu hiilihappoa. Kuukausien ja joskus useiden vuosien varastoinnin jälkeen pullot asetetaan vinoon asentoon pullon kaula alaspäin. Kaltevuus nostetaan vähitellen 90 asteeseen ja pullon kaulaan kerääntynyt hiivasakka jäädytetään. Korkki löysätään ja jäätynyt hiivasakka poistetaan. Pullo täytetään uudella viinillä ja pienellä määrällä sokeria, ns. annos, ja suljetaan uudelleen.

Täyteläisyys
Makeus
Hapokkuus

Sopii makkaralle

Aperitiivi

Kala

Äyriäiset

Yhdistelmä


Pakkaus

Pullo

Tilavuus

0,75 l

Maa

Ranska

Alue

AC Champagne

Tuottaja

Winepartners Nordic

Alkoholi (alkoholiprosentti)

12 %

Valikoima

vakiovalikoima

Tuotenumero

944817

    Tämä sivusto sisältää tietoa alkoholijuomista, joten se on tarkoitettu vain täysi-ikäisille.

    Olen alle 18-vuotias