Erittäin hedelmäinen maku, jossa aavistus tummia kirsikoita, mustikkahilloa, pähkinöitä ja lakritsia. Tarjoillaan 16-18°C lampaan- tai naudanliharuokien kanssa.
Viini tulee Apuliasta tai Pugliasta, kuten aluetta kutsutaan italiaksi, joka sijaitsee Etelä-Italian kantapäässä.
Viinin on valmistanut Winepartners Nordic.
Appassimento-menetelmä tarkoittaa, että viini valmistetaan osittain kuivatuista rypäleistä.
Casa Nostra Appassimenton tuotannossa valitut viinirypäleet jätetään riippumaan viiniköynnöksistä kuivumaan syyskuun lopun auringossa. Alkuperäiset Apulian rypäleet poimitaan käsin ja toimitetaan viinitilalle jatkokäsittelyä varten. Rypäleiden kuivuessa niihin kertyy hienoa makeutta ja upeaa makupitoisuutta, joka muistuttaa Ripasso & Amarone -viinien tyyliä. Lopuksi viiniä säilytetään lyhyen aikaa, jotta aromit kehittyvät vielä uuteen ulottuvuuteen ennen kuin se pullotetaan ja saapuu kuluttajille.