382568189305886

Tommolo Organic Montepulciano d’Abruzzo, hanapakkaus 2020


33.98 €


Tilaa Alkosta

Hedelmäinen maku, jossa aavistus tynnyriä, kirsikkaa, luumua, mustikkaa ja basilikaa. Tarjoillaan 16-18°C grillattujen lampaan- tai naudanliharuokien tai kasvisruokien kanssa.

Abruzzon alue sijaitsee Keski-Italiassa Pescaran rannikkokaupungin ympärillä Adrianmeren rannalla.

Franco D’Eusanio, joka on valmistunut maataloustieteistä ja monivuotinen viininviljelyalan konsultti, perusti viinitilansa vuonna 1994. Luomuviljelyfilosofiaan uskomalla sydämellisesti Franco ansaitsi itselleen “vinosofin” ja “bioinnovaattorin” arvot. ”, koska hän rakasti luontoa eettisten uskomusten sanelemana ja pyrki elvyttämään perinteitä ekosysteemin tasapainon palauttamiseksi.
”Päätös luomuviljelyn omaksumisesta ei voi johtua pelkästään tarpeesta tulvii markkinoita. Perustan tulee olla sitoutuneita uskomuksia ja tehtyihin valintoihin sopeutettua elämäntapaa. Meidän on ymmärrettävä, kuinka intensiiviseen kemikaalien käyttöön nojaava maatalous johtaa meidät sokealle kujalle. Uskon, että on mahdollista valmistaa hyvää viiniä kumartamatta voiton jumalaa ja katsomalla kuluttajan mielen ja kehon terveyttä.”
-Franco D’Eusanio
Sininen rypälelajike Montepulciano vie Italiassa noin 30 000 hehtaaria. Suurin osa viljelmistä löytyy Abruzzon ja Marchen alueilta, mutta sitä kasvatetaan myös Molisissa ja Apuliassa. Montepulciano on myös Toscanan kaupungin nimi.

Täyteläisyys
Tanniinisuus
Hapokkuus

Sopii makkaralle

Lammas

Liha


Pakkaus

Hanapakkaus

Tilavuus

3 l

Maa

Italia

Alue

DOC Montepulciano d'Abruzzo

Tuottaja

Chiusa Grande

Alkoholi (alkoholiprosentti)

13 %

Valikoima

vakiovalikoima

Tuotenumero

908468

    Tämä sivusto sisältää tietoa alkoholijuomista, joten se on tarkoitettu vain täysi-ikäisille.

    Olen alle 18-vuotias