382568189305886

Herencia Altés Garnatxa Blanca 2021


15.99 €


Tilaa Alkosta

Garnatxa blanca on raikas, rehellinen ja tasapainoinen viini. Loistavasti ilmaiseva nenä tarjoaa sitrus- ja hedelmäisiä aromeja sekä Välimeren yrtejä. Suussa erittäin raikas, elegantin ja eloisen hapokkuuden kanssa. Sopii erinomaisesti kala-annoksille, salaateille ja katkaravuille.

DO Terra Alta on eteläisin viinintuotantoon keskittynyt alue Kataloniassa. Els Ports -vuoriston rajana etelässä ja Pàndols- ja Cavalls-vuoristot idässä rajana, viinitarhat sijaitsevat alueen pohjois- ja länsiosassa, sopeutuen paikalliseen maisemaan. Monet vuoristoviinitarhat on istutettu kuivakiviseinillä suojattuihin terrasseihin eroosiota vastaan.

 

Herència Altés on viinitalo, joka on erittäin sitoutunut ympäristöön. Talon perheyritys on omistautunut luomutuotannolle ja käyttää joitain regeneratiivista maanviljelyä käytäntöjä, se kehittää myös ympäristöprojektia kotoperäisten eläin- ja kasvilajien elvyttämiseksi saavuttaakseen suuremman biodiversiteetin viinitarhojen ympärillä ja näin saavuttaakseen vahvemmat maaperät. Viinikellarissa he käyttävät pääasiassa aurinkoenergiaa. Vuodesta 2022 lähtien se on kuulunut kansainväliseen Viinit Ilmastonmuutoksen Torjumiseksi (IWCA) järjestöön, jotta se voi edistää tietoisuutta alalla.

Käsin poimittu. Vain painetun mostun ensimmäinen osa, “mosto flor” (vapaa-juuri mehu). Luonnollinen spontaani hiivakäymis stainless steel tankissa. Käymisen jälkeen viini seisoo kuolleiden hiivapartikkeleiden kanssa kolme kuukautta säännöllisten sekoitusten tai batonnagesin avulla, jotta lopputulokseen lisätään rakennetta, kermaisuutta ja pitkäikäisyyttä.

Täyteläisyys
Makeus
Hapokkuus

Sopii makkaralle

Kala

Linnut


Pakkaus

Pullo

Tilavuus

0,75 l

Maa

Espanja

Alue

DO Terra Alta

Tuottaja

Herencia Altes

Alkoholi (alkoholiprosentti)

13 %

Valikoima

vakiovalikoima

Tuotenumero

551037

    Tämä sivusto sisältää tietoa alkoholijuomista, joten se on tarkoitettu vain täysi-ikäisille.

    Olen alle 18-vuotias