Mehevä ja hilloinen punaviini. Viini on täyteläinen, keskitanniininen, tumman kirsikkainen, luumuinen, karhunvatukkainen, mustapippurinen ja kevyen tamminen
Rypälelajikkeet: Kékfrankos, Merlot, Cabernet Sauvignon, Kadarka, Syrah
Viiniä on kypsytetty 18 kuukautta paikallisesta tammesta tehdyissä tynnyreissä.
Szekszárdin viinialue Etelä-Unkarissa on tunnettu punaviineistään. Szekszárdi Bikavér on sekoiteviini, kuten Unkarin ehkä tunnetuin punaviini, Egri Bikavér (bika vér = härän veri).
Szekszárdin alueella seoksessa on oltava vähintään 45% Kékfrankos ja 5% Kadarka rypälelajikkeita. Seoksessa saa kuitenkin käyttää yhteensä 18 lajiketta mukaan lukien nämä kaksi paikallista lajiketta.