Kuiva,Vivahteikas, erittäin raikas, aromaattinen maku, jossa aavistus keltaista omenaa, mineraaleja, mustaherukan lehtiä, ananasta, karviaista ja sitruunaa. Tarjoillaan 8-10°C aperitiivina tai happamien vuohenjuustojen tai kala- ja äyriäisruokien tai salaattien kanssa.
Sancerre sijaitsee Loiren laakson yläosassa Keski-Ranskassa.
Sancerren tuotannosta 75 prosenttia koostuu sauvignon blanc -rypälelajikkeen valkoviineistä.
JM Reverdyn omistaa ja johtaa Jean-Marie Reverdy, joka otti tilan haltuunsa vanhemmiltaan vuonna 1980. Kiinteistö käsittää 20 hehtaaria viinitarhoja, joista 80 prosenttia on istutettu sauvignon blancilla ja loput pinot noirilla. Nykyään brändiä johtavat pojat Guillaume ja Baptiste.
Puristemehu fermentoitui lämpösäädellyissä terässäiliöissä 15-20°C lämpötilassa vajaat kaksi viikkoa. Sitten viini lepäsi säiliöissä pullotukseen asti.