382568189305886

La Rioja Alta Gran Reserva 890 2010


215.59 €


Tilaa Alkosta

La Rioja Alta Gran Reserva 890 2010 erottuu keskipitkästä granaatinpunaisesta väristään, jonka lasin reunassa on alkava jodin sävy. Nenä paljastaa Riojan klassismille tyypillisiä vivahteita: kirsikkahilloa, mustaluumukompottia, tupakanlehtiä, kanelia, vaniljaa, pippuria ja suklaajauhetta. Sen tanniinien hienostuneisuus ja lempeä raikkaus antavat tälle viinille elegantin ja miellyttävän suutuntuman. Klassinen Rioja-tuoksu, leveä, monimutkainen, pyöreä ja elegantti viimeistely. Tällä Gran Reserva 890:llä on pitkä käyttöikä edessään. - La Rioja Alta S.A.

Ainutlaatuinen, erityinen, ajaton ja ikuinen on tarkin kuvaus tästä Rioja Gran Reservasta. Tämä viini syntyi yhdellä Riojan parhaista vuosikerroista vuosisadalla. Vuosikerta, jonka Vinous Media siunasi yli 96 pisteellä, ja kuvaili sitä “Erinomainen vuosikerta, joka tuotti viinejä, joissa yhdistyvät voima ja eloisuus sekä happamuus ja tanniininen rakenne varmistaakseen pitkän aikavälin kellaroinnin.”

Tämä mehevä ja hyvin erityinen viini on saavuttanut maailmanlaajuista tunnustusta, ja jotkut maailman tärkeimmistä viinikriitikoista ovat saaneet sitä suuresti ylistäen Robert Parkerin 97 pisteen katsauksessaan “klassismiksi pullossa”.

James Suckling kuvaili sitä seuraavasti: ” Tyylikäs, samettinen rakenne ja pitkä viimeistely”, lupaa tälle vuodelle mahtavaa vanhenemiskykyä.

Vuoden 2010 La Rioja Alta S.A. 890 Gran Reserva Rioja -viini myönsi kuuluisan espanjalaisen viinioppaan Guía Peñinin “Best Rioja” -palkinnon. Tämä on todellakin Riojan huippu. La Rioja Alta on ollut olemassa niin kauan, että tämä tila on suurelta osin syy siihen, että Rioja on mitä se on tänään. Tämä viinitila on tunnustettu Drinks Internationalin “Maailman ihailtuimpien viinimerkkien” joukossa vuonna 2021.

Riojan Gran Reserva -merkinnöissä on erittäin tiukat määräykset ajan suhteen, jonka viini viettää sekä tynnyrissä että pullossa ennen luovuttamista. Tämä tiukka määräys antaa meille kuluttajina mahdollisuuden juoda täydellisesti kypsiä viinejä niiden julkaisuhetkellä. La Rioja Alta ylittää aina nämä ikääntymisvaatimukset, sillä tila päättää vapauttaa viinin, kun se on tiukasti juomaikkunassa. 2010 La Rioja Alta S.A. 890 Gran Reserva Rioja on viini, jota on tarkoitus juoda mietiskelemällä. Tämä viini on päähenkilö, joten suosittelemme erinomaisen aterian valmistamista sen ympärille.

Makutuoksu: 95 % Tempranillo, 3 % Graciano ja 2 % Mazuelo. 

Täyteläisyys
Tanniinisuus
Hapokkuus

Sopii makkaralle

Liha

Lammas

Juustot


Pakkaus

Pullo

Maa

Espanja

Alue

DOCa Rioja

Tuottaja

La Rioja Alta

Alkoholi (alkoholiprosentti)

14 %

    Tämä sivusto sisältää tietoa alkoholijuomista, joten se on tarkoitettu vain täysi-ikäisille.

    Olen alle 18-vuotias