382568189305886

Heréncia Altés l’Estel 2020


17.98 €


Tilaa Alkosta

Eloisa ja intensiivinen väri, jossa on claret-värinen runko ja kirkas rubiininpunainen reunus. Mustan hedelmän ja mausteiden tuoksut saavat seurakseen kivisen mineraalisuuden. Täyteläinen makuelämys, jossa on herkullisesti kypsien hedelmien makua sekä pehmeitä tanniineja. Hedelmäiset ja paahdetut sävyt täydentävät rakenteita ja luonnollista monimuotoisuutta vanhoissa viinitarhoissa. Täyteläinen ja pyöreä makuelämys, tämä viini sopii erinomaisesti kaikenlaisten grillattujen liharuokien kanssa.

DO Terra Alta on eteläisin viinintuotantoon keskittynyt alue Kataloniassa. Els Ports -vuoriston rajana etelässä ja Pàndols- ja Cavalls-vuoristot idässä rajana, viinitarhat sijaitsevat alueen pohjois- ja länsiosassa, sopeutuen paikalliseen maisemaan. Monet vuoristoviinitarhat on istutettu kuivakiviseinillä suojattuihin terrasseihin eroosiota vastaan.

Herència Altés on viinitalo, joka on erittäin sitoutunut ympäristöön. Talon perheyritys on omistautunut luomutuotannolle. Se kehittää myös ympäristöprojektia kotoperäisten eläin- ja kasvilajien elvyttämiseksi saavuttaakseen suuremman biodiversiteetin viinitarhojen ympärillä. Viinikellarissa he käyttävät pääasiassa aurinkoenergiaa. Vuodesta 2022 lähtien tarha on kuulunut kansainväliseen Viinit Ilmastonmuutoksen Torjumiseksi (IWCA) järjestöön, jotta se voi edistää tietoisuutta alalla.

 

Käsin poimittu ja kerätty pienissä 20 kg:n laatikoissa parhaimmassa hedelmällisyyshetkessä. Rypäleet jäähdytetään 4ºC:seen 24 tunniksi ennen tuotantoprosessin alkua. Paras laatu valitaan jälkikäsittelypöydällä ennen kuin poistetaan varret ja siirretään erilaisiin puusta, ruostumattomasta teräksestä ja betonista tehtyihin varastointitynnyreihin hapettumaan ja aloittamaan käymisprosessin luonnonhiivoilla. Osa viinistä (Garnatxa) siirretään sitten 5 000 litran itävaltalaiseen tammeen foudre-astiaan 15 kuukauden ikääntymiseen, kun taas loppuosa suorittaa malolaktisen fermentaation ja ikääntyy 24 kuukauden ajan 500 ja 600 litran ranskalaisessa sekä itävaltalaisessa tammessa.

Täyteläisyys
Tanniinisuus
Hapokkuus

Sopii makkaralle

Porsas

Liha

Lammas


Pakkaus

Pullo

Tilavuus

0,75 l

Maa

Espanja

Alue

DO Terra Alta

Tuottaja

Heréncia Altés

Alkoholi (alkoholiprosentti)

15 %

Valikoima

Vakiovalikoiman päätuote

Tuotenumero

464337

    Tämä sivusto sisältää tietoa alkoholijuomista, joten se on tarkoitettu vain täysi-ikäisille.

    Olen alle 18-vuotias