Tumman hedelmäinen aromi (musta luumu ja punaherukka), mausteet (neilikka), kaakao, tupakka, kuivatut kukat ja balsamicoyrtit. Raikas ja silkkinen suutuntuma. Sopii hyvin grillattujen kalaruokien, punaisen lihan ja kypsytettyjen juustojen kanssa.
Rioja, yksi Espanjan kuuluisimmista viinialueista. La Canteran ja El Arenalin viiniköynnökset, 530 ja 600 metrin korkeudessa kasvaneet hiekka-savimaalla
Javier Arizcuren on Decanterin mukaan Alvaro Palaciosin luonnollinen seuraaja. Hän on taitava ja lahjakas viininvalmistaja, joka on tehnyt elämänsä työkseen kääntää viimeaikaisen trendin raivata koko vanhan Garnacha-vuoren hyväksi.
hedelmällisempiä tontteja lähempänä Ebroa.
Fermentointi villihiivalla, päivittäisellä sipulilla. Lyhyt käymisen jälkeinen maserointi, noin 2-3 päivää.
Malolaktinen käyminen 500 litran ranskalaisissa tammitynnyreissä, 15 % uutta ja 75 % käytettyä. Kypsytys 12 kuukautta samoissa tynnyreissä ja sen jälkeen 12 kuukautta betonisäiliössä.
Pisteet: 92 Parker, 92 Tim Atkin