Vivahteikas ja kehittynyt punaviini. Viini on täyteläinen ja tanniininen, maultaan hapankirsikkainen, boysenmarjainen, tamminen ja hennon nahkainen.
Rypäleet 100% Tempranillo
Rypäleet on kerätty Psqueran omilta tarhoilta, jotka sijaitsevat Roassa ja La Horrassa 800 metrin korkeudessa.
Viiniä kypsytettiin 14 kuukautta amerikkalaisissa tammitynnyreissä, sen jälkeen vielä kuusi kuukautta pulloissa. Kypsytyksen pituus vaihtelee hieman vuosikerran mukaan.
Tinto Pesquera-viinitalo on Ribera del Dueron Tempranillon-viinien yksi edelläkävijä.
Viinitalo sai tämän nimen Pesquera de Dueron kaupungin kunniaksi, sillä se on
talon perustajien, Alejandro Fernándezin ja Esperanza Riveran synnyinkaupunki. Talo myös sijaitsee tässä kaupungissa.
Tinto Pesquera on alueen yksi arvostetuimpia tuottajia.
Nykyään perheyritys Familia Fernández Rivera omistaa neljä viinitaloa.